تبلیغات
سایت تخصصی علوم دامی ایران
  • تازه ترین مطالب:
آخرین مطالب
مدیریت تغذیه جهت کاهش لنگش در گاوهای شیری
مدیریت تغذیه جهت کاهش لنگش در گاوهای شیری

در این پست مطالبی در مورد لنگش و عوامل موثر بر آن خدمتتون ارایه میشود.

این مطالب از سمینار آقای مهندس همایون زمانیان دانشجوی علوم دامی دانشگاه تهران و به راهنمایی آقای دکتر کامران رضا یزدی که در آذر ماه 1392 ارایه شد، برگرفته شده است.

عناوین متن به شرح زیر است:

  • مقدمه
  • تعریف لنگش
  • انواع لنگش
  • مکانیسم های توسعه لنگش : شامل 4 فاز
  • علل متابولیکی بروز لنگش در گاوهای شیری
  • عوامل مدیریتی و تغذیه ای موثر در لنگش گاوهای شیری
  • تغذیه و اسیدوز شکمبه
  • استرس گرمایی و اسیدوز شکمبه
  • ارتباط بین اسیدوز شکمبه و لنگش
  • راه های پیشگیری از اسیدوز شکمبه
  • منابع

مقدمه :

لنگش مشکل بسیاری از مزارع پرورش صنعتی گاوهای شیری است و پس از ورم پستان و نقایص تولید مثلی در رده سومین ناهنجاریهای رایج در پرورش گاوهای شیری قرار گرفته است که سهم عمده ای در ضایعات وارده به گاوداران دارد. ضررهای ناشی از لنگش به دو دسته ضررهای مستقیم و ضررهای غیر مستقیم تقسیم میشوند. ضررهای مستقیم شامل هزینه درمان و ضرر ناشی از شیر دور ریخته شده در اثر استفاده از آنتی بیوتیک است. ضررهای غیرمستقیم شامل کاهش تولید شیر،کاهش وضعیت بدنی، کاهش باروری، هزینه های پیش گیری و هزینه حذف می باشد. کاهش تولید شیر به مقدار 1- 1/5 پوند در روز و در برخی منابع دیگر به میزان 360 کیلوگرم در 305 روز برآورد شده است.


دانلود PDF کل مطالب

 جمعه 30 خرداد 1393  12:18 ق.ظ    افشین سیفی جمادی